Spread the love

AMB L’ARRIBADA DE LA TARDOR XALÓ CELEBRA ESPORT I NATURA AMB LA 1ERA EDICIÓ DEL BÉRNIA MOSCATELL TRAIL

Xaló acollirà el 4 de novembre la primera edició́ del ‘Bèrnia Moscatell Trail’. Aquesta cursa s’emmarca en la primera edició del Circuit Trail la Marina que en aquesta edició passarà per 11 pobles. Organitzat pel Club Atletisme Bèrnia de Xaló, l’esdeveniment va més enllà̀ d’una simple cursa de trail, doncs fusiona muntanya i esport dins de l’emblemàtic paratge de la Serra de Bèrnia, passant per espais naturals de gran bellesa com ara la Devesa, el Barranc del Negre, la Serra del Ferrer, el Masserof, les Planisses i el Barranc del Cau.

D’aquesta manera, Xaló continua consolidant-se com a destinació de turisme actiu. La població ha preparat un cap de setmana carregat d’activitats per a tota la família al voltant del trail i de la muntanya. La cursa proporciona un marc incomparable per gaudir de la nostra natura més espectacular. El Club Atletisme Bèrnia convida a tota la població i als habitants dels pobles veïns, així com a visitants a participar d’aquesta cursa, com esportistes o espectadors animant els nostres corredors i les nostres corredores al llarg del recorregut.

Pel que fa als detalls de la cursa, s’ofereix la possibilitat de participar en dos recorreguts: la mitja marató́ de 22.5 km que es caracteritza per un desnivell més pronunciat al voltant dels 1100 m, o el circuit de 14 km, que és més curt i amb un desnivell de vora 450 m. Les inscripcions es mantindran obertes fins el dia 1 de novembre i la recollida de dorsals es podrà fer el dissabte 3 de novembre de 16:30 a 19:30 a l’Ajuntament de Xaló, o el mateix dia de la cursa de 07:00h fins 15 minuts abans de la cursa.

Per a informació més detallada sobre la cursa:

Inscripcions: https://www.mychip.es/evento/trail-vistes-de-bernia-1

Web/ Xarxes Socials/ Organització́:

Facebook: https://www.facebook.com/BerniaMoscatelltrail/?rc=p