Spread the love

caques gos xalo xalonet

Vos informeme sobre les noves accions de la campanya XaloNet de gestió de les deixalles del nostre poble que s’inicia aquesta setmana. L’ajuntament de Xaló té com a objectiu prioritari fomentar un ús responsable dels espais comuns del nostre poble i el tractament eficient de les deixalles. És per això que treballem per posar a la vostra disposició els mecanismes que faciliten la cura del nostre medi ambient i espais comuns, com ara la recollida de fem selectiva, o els serveis de neteja. La campanya ‘XaloNet’ ha englobat diverses actuacions que inclouen la col·locació de nous cartells explicatius als punts de recollida per orientar el reciclatge i fomentar un ús responsable dels contenidors i l’Ecoparc.

Aquesta setmana anem un pas més enllà i encetem una campanya destinada a una millor gestió dels excrements animals. En aquesta ocasió vos convidem a reflexionar sobre la gestió de les caques de gos en els nostres carrers i espais comuns, com ara el camí del Tassolet o els nostres parcs. En aquestes zones és habitual trobar un gran nombre d’excrements de gossos. Els nostres carrers i parcs són utilitzats per els nostres xiquets i xiquetes, gent del poble en general i visitants que han de patir les conseqüències dels actes dels altres. A més amb l’arribada de la calor el problema dels olors s’acreix.

Es per això que l’ajuntament ha començat a implantar accions de conscienciació de propietaris de gossos. Per a fer més visible el problema hem dissenyat uns adhesius xicotets amb missatges dissuasius per què qualsevol persona els puga col·locar al costat dels excrements que es troben. Esperem poder disminuir poc a poc la quantitat d’excrements i esperem poder convèncer-los amb la teua ajuda.

Tanmateix, hem creat una campanya d’adhesius que es col·locaran als carrers principals del poble i a l’entrada dels nostres parcs, per conscienciar als propietaris i propietàries de gossos. Aquests adhesius han estat dissenyats amb garanties de seguretat i no s’hauran de treure del terra. Demanem la vostra col·laboració per tal de garantir el seu benestar durant les 8 setmanes de duració de la campanya.

Quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte o qüestió que puga sorgir i esperem sincerament poder comptar amb la vostra col·laboració.