Spread the love

Si vols pots participar en el curs gratuït del Col·legi d’Infermeria d’Alacant titolat “La tornada a l’escola en temps de coronavirus”.

El curs es podrà realitzar a través de SalusLife, servei de formació online del qual disposa el Col·legi adreçat a la ciutadania i podrà ser realitzat per la mare, el pare o el tutot legal del xiquet o xiqueta. Les persones entre 14 i 18 anys podran inscriure’s després d’incloure el consentiment dels seus pares. La inscripció es pot fer ja a través de la següent direcció web: www.saluslife.app/alicante

La tornada a les aules en una situació de pandèmia per la COVID-19, fa recomanable que els pares, mares i els propis xiquets es formen no només en les mesures de prevenció per a evitar una infecció per coronavirusm sinó en l’aprenentatfe de com mantindre una bona salut física i mental en cas d’un possible aïllament.

El desenvolupament del curs “La tornada a l’escola en temps de coronavirus” ha sigut desenvolupat per un equip multidisciplinar d’experts i s’impartirà entre el dilluns 28 de septembre i el 26 d’octubre.

Este curs comptarà amb un manual en format pdf, 15 podcast en format mp3 descarregables i 36 videos en qualitat HD. Este aprenentatge basat en píndoles audiovisuals d’una durada breu, afavoreix la retenció de coneixements.

La formació es realitzarà a través d’un complet, però alhora senzill, campus virtual. Amb la fi d’afiançar els coneixements, els pares i mares podran jugar amb els seus fills i filles a un serious game o joc seriós. La gamificació, com a sistema d’aprenentatge, permet que l’alumne adquirisca coneixements d’una manera lúdica mentres juga. A més, la superació d’este joc dona lloc a un certificar de superació del curs amb el segell del Col·legi d’Enfermeria d’Alacant.