Spread the love

El comerç electrònic ha crescut enguany en Espanya quasi un 70%. Una xifra espectacular com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. El confinament dels mesos de març i abril va obligar la gent a fer moltes compres via online. Només es comprava físicament l’alimentació i els medicaments.

Eixe nou comportament dels consumidors ha vingut per a quedar-se. L’hàbit de comprar qualsevol cosa en internet no ha desaparegut sinó que s’ha consolidat. La venda per comerç electrònic o disposar d’una bona imatge de l’empresa en internet ha passat de ser una oportunitat a una obligació. Per a poder resistir, el comerç i l’empresariat local han de fer un pas endavant i estar disponibles en les compres online.

Amb l’objectiu d’actualizar el comerç i el teixit empresarial de Xaló i ajudar-lo a iniciar la seua transformació digital, l’ajuntament ha decidit organitzar un curs sobre esta temàtica.

El curs “Aprén a vendre els teus productes i serveis online; iniciació a la transformació digital dels comerços i les empreses de Xaló” és una forma de prendre contacte amb esta nova manera de vendre, tan important.

A més del curs, l’ajuntament està estudiant la creació d’una plataforma (marketplace) per a que tots els comerços de Xaló (botigues, alimentació, restauració…) puguen vendre online.

Adreçat a propietaris i gerents

El curs està adreçat als propietaris i gerents de comerços i empreses que vulguen conéixer les metodologies adequades per a obrir-se pas en el món online i fer créixer els seus negocis. 

Contingut

Al llarg de les sessions es tracten disciplines com el màrketing digital, el comerç electrònic, els models de negoci digitals, l’ús adequat de les xarxes socials, les tendes online, la creació de plataformes online col·lectives (marketplaces)…

Consultoria privada

A més, els participants en el curs tindran accés a una consultoria privada ens els dies posteriors per a conéixer com pot millorar el seu comerç o empresa en el món online.

Format del curs

6 hores repartides en 3 sessions de 2 hores via online.

Dates i horari

24 i 26 de novembre i 1 de desembre de 14:30 a 16:30 hores

Inscripció

En l’ajuntament fins el divendres 20 de novembre, de tres maneres:

  • Enviant un email a info@xalo.org
  • Telefonant al 966480101
  • Anant personalment a l’ajuntament