Spread the love

Xiquetes i xiquets de Xaló, ja estem en la fase 3 de la desescalada i volem fer-vos arribar l’enhorabona pel vostre comportament.

Hem viscut dies diferents i complicats, on de la nit al dia vau veure modificades totes les vostres rutines. Dies portant-vos molt bé i amb un gran somriure a la cara, dies en els quals ens heu fet pensar en un futur millor i a no perdre l’esperança.

Des de l’Ajuntament de Xaló junt amb la seua Policia Local volem obsequiar-vos amb aquest DIPLOMA, un gest amb el qual volem reconèixer que estem molt orgullosos dels xiquets i xiquetes de #Xaló que heu aguantat com a campions i campiones, i sobretot donar valor a l’esforç que heu realitzat. Heu sigut un exemple per a tots i totes. Ara ens toca adaptar-nos i viatjar cap a una nova normalitat.

Heu tingut un comportament exemplar i per descomptat, totes i tots heu tret la màxima qualificació: MATRÍCULA D’HONOR.

El diploma és editable perquè cada pare o mare puga introduir el nom del seu fill o filla i la data abans d’imprimir-lo.

L’Ajuntament, a més a més, fa una crida perquè els pares, mares o tutors legals de tots els xicotets herois i les xicotetes heroïnes els facen una foto amb el seu diploma i l’envien a: educacioiinfancia@xalo.org per tal de fer un vídeo de tots ells i elles i poder exposar al museu per recordar tots els moments viscuts a Xaló durant el confinament fins a l’acabament de l’Estat d’alarma i la nova normalitat.

Moltes gràcies a totes i tots!

Descarrega el DIPLOMA i escriu el nom i els cognoms.