Spread the love

L’Ajuntament de Xaló i el comerç del poble han llançat una original campanya en la setmana del Dia de la Mare, que se celebra el pròxim diumenge 2 de maig, amb el títol de “Rasca i mima”. La campanya consisteix en un clàssic rasca i guanya que entregaran els comerços de Xaló a totes les persones que des del 26 d’abril fins al 2 de maig facen compres de 5 euros o més.

L’originalitat de la campanya rau en que hi ha dos classes de premis: del total de 1.500 rasca i guanya, 100 contenen 5 € de premi en forma de descompte en compra en el comerç; un total de 500 €. Però també hi ha 1.400 rasca i guanya més el premi dels quals és una frase dedicada a les mares.

Dia de la Mare Xaló

Les frases han sigut escrites per l’alumnat de primer i segon de Primària del col·legi públic Verge Pobra de Xaló. N’hi ha algunes de clàssiques, com és el cas de “Gràcies per estar al meu costat”, “Eres la millor, t’estime” o “Gràcies per ajudar-me sempre”. Però també n’hi ha d’original i gracioses com “Mamà, quan em compres xocolate, et vull molt”, “Eres la millor quan em portes cartes de Pokemon” o “Gràcies per comprar-me joguets”.

Al respecte, la regidora de Comerç, Lore Blasco, ha comentat que “estem molt contentes amb la campanya perquè la col·laboració dels xiquets i les xiquetes ha sigut molt divertida; volíem aportar un punt original a este rasca i guanya i pensem que ho he aconseguit; la persona a qui no li toquen 5 € obtindrà un somriure en llegir una de les frases que ha escrit l’alumnat; si és una mare ho gaudirà en el moment i si no és una frase per acompanyar el regal”. La regidora ha afegit que “en l’any tan complicat que portem a causa de la pandèmia les mares es mereixen que les mimem i molt més” i també ha volgut agrair la col·laboració del centre educatiu.

Els descomptes obtinguts en els premis es podran aplicar en qualsevol comerç de Xaló al llarg de la setmana següent, del 3 al 9 de maig.