Spread the love

Engrunsar-se, tirar-se per un tobogan o pujar per una xarxa d’escalada són algunes de les activitats que poden realitzar els xiquets i xiquetes als parcs infantils amb l’entrada en vigor de la fase 3 de la desescalada. Per això, l’Ajuntament de Xaló reobrirà totes les zones d’oci per als més xicotets i xicotetes del poble que romanien precintades des que es va decretar l’estat d’alarma pel COVID-19 fa tres mesos.

Parc infantil Xaló

Així, al llarg d’esta setmana s’ha treballat en la neteja i desinfecció en aquests espais infantils, per a poder obrir-los de manera progressiva complint amb totes les mesures sanitàries i de protecció. 

Parc infantil Xaló

Es recorda a la ciutadania les mesures de protecció bàsiques per a fer ús dels parcs, com són mantindre una rigorosa higiene de mans abans i després de l’ús d’aquests espais, tindre en compte la distància física mínima d’1,5 metres i fer ús de mascareta, obligatòria per a majors de sis anys quan no es puga mantindre aquesta distància. L’Ajuntament ha col·locat cartells amb aquestes mesures a les zones de jocs infantils.