Spread the love

Gastronomia, turisme i comerç de proximitat seran els protagonistes cada setmana.  El Mercat de la Terra tindrà lloc juntament amb el Rastro d’Antiguitats a la Xopà i Pla de la Séquia. L’ajuntament està habilitant una nova zona a l’entrada del poble que acollirà el Mercat els dissabtes i la resta de la setmana ampliarà les places de pàrquing actuals

Xaló llança una nova oferta turística, gastronòmica i de comerç de proximitat pels dissabtes, canviant la periodicitat del Mercat de la Terra. Tots els dissabtes d’octubre a maig, des de les 8:30 hores a les 14:30 h., se celebrarà una nova edició del Mercat de la Terra, amb el comerç de productes de proximitat i artesania i activitats programades, conjuntament amb el tradicional Rastro d’Antiguitats.

Les activitats del mercat de cada dissabte aniran destinades a una temàtica distinta: el primer dissabte, programació infantil a la Plaça Major; segon dissabte, visites guiades amb eixida des del Museu Etnològic i reserva prèvia; tercer dissabte, actuacions musicals a la Plaça Major; i últim dissabte del mes, tast o taller gastronòmic al Museu Etnològic.

A més, està habilitant-se una nova ubicació pel mercat que crearà un corredor turístic des de l’entrada del poble amb el Rastro d’Antiguitats, Oficina Tourist Info, Museu Etnològic i Mercat de la Terra, per l’avinguda de Joan Carles I fins a la Plaça Major, lloc on se celebraran moltes de les activitats del mercat.

El nou emplaçament del mercat ampliarà les places de pàrquing públic al poble la resta de la setmana. Este lloc, situat a l’entrada del poble i ple de comerços, genera molta activitat entre setmana, per això, era necessària una actuació que descongestionara el tràfic i que facilitara l’aparcament.