Spread the love

El vi de la Cooperativa de Xaló protagonista de la celebració del 25 d’abril, Dia de les Corts Valencianes

L’Alcalde de Xaló, Joan Miquel Garcés, junt al President de la Generalitat, Ximo Puig. Foto: Cornelia Lekkerkerk.

Ahir dimecres 25 d’abril es va celebrar a València el ‘Dia de les Corts Valencianes’. L’alcalde de Xaló va estar present en l’acte institucional, al qual van assistir el president de la Generalitat, Ximo Puig, junt a la vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i d’altres membres del Consell.

L’Alcalde de Xaló, Joan Miquel Garcés, junt a la Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra. Foto: Cornelia Lekkerkerk.

L’acte institucional va incloure un tast de vist de la Bodega Cooperativa de Xaló on els assistents van poder gaudir del blanc Bahia de Dénia. Vos deixem algunes imatges de l’esdeveniment. L’alcalde de Xaló va tenir el plaer de brindar amb alguns dels representants de les Corts entre d’altres assitents.

L’alcalde de Xaló, Joan Miquel Garcés, junt a Enric Morera, President de les Corts i . Foto: Cornelia Lekkerkerk.

L’Alcalde de Xaló, Joan Miquel Garcés, junt al Conseller d’Economia, Rafa Climent. Foto: Cornelia Lekkerkerk.

L’Alcalde de Xaló, Joan Miquel Garcés, junt al Portaveu de Compromís a les Corts, Fran Ferri. Foto: Cornelia Lekkerkerk.

Mostra de l’entrada al pati de les Corts. Foto: Cornelia Lekkerkerk.

Mostra del pati de les Corts. Foto: Cornelia Lekkerkerk.Mostra de l’entrada al pati de les Corts. Foto: Cornelia Lekkerkerk.