Spread the love

Després de l’aturada durant el mes d’agost de la competició de màdel, el Circuit 2021 torna amb les piles carregades, i ho farà amb el torneig de Xaló el pròxim 19 de setembre al Poliesportiu Municipal.

En un principi s’esperava reprendre el Circuit el 5 de setembre, però la situació sanitària ha impedit que es dispute el torneig de Riba-roja de Túria, quedant a l’espera de poder realitzar-se com a torneig de promoció una vegada finalitzat el Circuit.

Per aquest motiu, els aficionats al màdel esperen amb més ganes que mai la pròxima cita del Circuit, a més a més, la comarca de la Marina Alta sempre ha rebut amb molt bona acollida els anteriors tornejos realitzats.

El Club de Pàdel Xaló s’estrena al Circuit, i espera una gran participació i implicació dels pilotaris i jugadors de pàdel de la zona. Un torneig que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xaló.

El torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 15 de setembre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 686 81 35 09. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, i 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran al torneig, i esperen amb moltes ganes aquesta cita.

El Club de Pàdel i el Club de Pilota de Xaló aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

Amics de la Ribera i els Professors líders del Circuit 2021

Els triomfs dels Professors en segona i Amics de la Ribera en primera categoria en el passat torneig de Xilxes, els deixa com a nous líders al Rànquing del Circuit, tot i que en primera comparteixen posició en un empat a punts amb l’equip de Deportes Frias.

Podeu trobar tota la informació al web www.madelpilota.com