Spread the love

Els joves de Xaló comptaran des d’este dissabte 10 d’octubre amb un espai pensat per al seu oci i diversió: el Casal Jove. Esta nova infraestructura disposarà de diferents entreteniments: futbolí, ping pong, futbol 3×3, Playstation, FIFA 2020, Just Dance 2020, música, jocs de taula… Però també hi haurà formació sobre diverses temàtiques, sempre des del punt de vista dels interesssos i les demandes d’este col·lectiu.

Casal Jove Xaló

Els objectius del Casal Jove, segons ha explicat Vicent Caselles, regidor de Joventut, principalment són dos. Per un costat, que els joves en esta franja d’edat disposen d’un espai propi per al seu oci i diversió i no l’hagen de buscar d’altres maneres (desplaçaments a altres pobles, ocupació d’espais públics no adequats…). Per una altra banda, que els valors del respecte, la interacció social i l’interés per l’estudi estiguen presents en l’àmbit de l’entreteniment. Perquè el Casal Jove pretén ser un lloc de prevenció de conductes antisocials, de socialització i foment de les habilitats socials.

En este sentit, Caselles ha posat l’accent en que “és una infraestructura demandada tant pels propis joves com per part de les mares i els pares, que veien amb preocupació la falta d’alternartives d’oci”.

L’obertura de portes tindrà lloc a les 17 hores. El Casal Jove de Xaló està ubicat al número 49 del carrer de Sant Rafael. L’espai compta amb totes les mesures de seguretat per a previndre els contagis per Covid-19.

Casal Jove de Xaló

Primeres activitats

La pròxima setmana ja s’han programat les primers activitats del Casal Jove de Xaló.

– Torneig de Jungle Speed, 16 d’octubre, de 18 a 21 hores.

– Torneig de futbolí, 17 d’octubre, de 18 a 22 hores.

– Vesprada de roses de facasa, 18 d’octubre, de 17 a 20 hores.