Spread the love

Gerard Fullana ha presentat la seua dimissió com a regidor de l’Ajuntament de Xaló este mes d’abril. En el comiat com a membre de la corporació ha volgut “agrair enormement als xaloners i xaloneres el seu recolzament, que m’ha permès treballar per a ells i elles estos anys, ha sigut un plaer i un honor. No veig tasca més representativa i gratificant per a un càrrec polític que dedicar temps al futur del poble on viu”.

Fullana anuncia la renúncia amb l’objectiu de “dedicar més temps a la meua tasca de representació en les Corts Valencianes i a qüestions personals com la meua família. Així mateix és un bon moment per a donar pas a altres companys i companyes de la formació que tindran més temps i noves idees per a treballar des del govern municipal pel futur del meu poble”.

Cornelia Lekkerkerk, qui ja ha sigut regidora de Compromís en les legislatures de 2015 a 2019 i de 2019 a 2023, el substituirà en la corporació municipal. En els pròxims dies s’anunciarà la reestructuració de les delegacions.

Carta de comiat