Spread the love

CAMINATA VIRTUAL

CAMINATA DIA DE LA DONA

Data Entre el 6 i el 8 de març

Inscripció https://www.somesport.org/cursadonaxalo/xal21.php

 

TALLER D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE PER A LA DONA EN ELS DIFERENTS MOMENTS DEL CICLE MENSTRUAL

ALIMENTACIÓ SALUDABLE DONA

Data Dilluns 8 de març – 18 hores

Connexió via zoom sense inscripció prèvia https://us02web.zoom.us/j/81665328598?pwd=V3d3SXZmOGNzOXdUaFkrbzJnQzlMZz09

Descripció Una bona salut física i mental ajuda a crear la vida que volem, per tant, cuidar de la nostra alimentació i cuinar per a una mateixa i per a les persones que estimem és un acte que ens dona energía i poder personal. El benestar femení a través de la nutrició inclou tant els aliments adequats per viure uns cicles saludables i sense molèsties, com ser conscients de la influència dels cicles hormonals en el nostre estat d’humor ja que la manera en què mengem, pensem i actuem durant tot el mes influeix directament en la nostra salut integral. En aquest taller vorem com adaptar l’alimentació a les nostres necessitats i com menjar de manera més saludable segons una alimentació mediterrània variada i nutritiva amb productes sense processar.

TALLER D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE PER A LA DONA EN LA MENOPAUSA

TALLER ALIMENTACIÓ SALUDABLE MENOPAUSA

Data Dimecres 10 de març – 18 hores

Connexió via zoom sense inscripció prèvia https://us02web.zoom.us/j/86449188902?pwd=ejdwT0RpOXZXK1U3c3VFUWJ3ZzJmZz09

Descripció Una bona salut física i mental ajuda a crear la vida que volem, per tant, cuidar de la nostra alimentació i cuinar per a una mateixa i per a les persones que estimem és un acte que ens dona energía i poder personal. El benestar femení a través de la nutrició inclou tant els aliments adequats per viure uns cicles saludables i sense molèsties, com ser conscients de la influència dels cicles hormonals en el nostre estat d’humor ja que la manera en què mengem, pensem i actuem durant tot el mes influeix directament en la nostra salut integral. En aquest taller vorem com adaptar l’alimentació a les nostres necessitats i com menjar de manera més saludable segons una alimentació mediterrània variada i nutritiva amb productes sense processar.

TALLER JUVENIL SOBRE ITS I ANTICONCEPTIUS

Cartell TALLER ONLINE SOBRE ITS I ANTICONCEPTIU

Data Dimarts 9 de març – De 18:30 a 20 hores

Connexió via zoom sense inscripció prèvia

Descripció En aquest taller online explicarem els mètodes anticonceptius existents, així com les diferents Infeccions de Transmisió Sexual per a que els joves puguen decidir el que fer de manera conscient. També es tractarà el tema del consentiment, així com información sobre que fer en cas possibilitat de contagi o embaràs no desitjat.  El taller te una duració de 2 hores aproximades i es dividix en 3 blocs diferents:

1. Presentació. En aqueta part s’expliquen i s’els ensenyen fisicament els mètodes existents al mercat així com la forma d’utilitzarlos. També es veuen les diferents ITS, la seua sintomatología i els problemas que poden ocasionar en cas de no tractament.

2. Q&A. Aquest espai de temps està dedicat a contestar a totes aquelles preguntes que vuiguen fer els asistents.

3. Joc. Per a finalitzar el taller, hem dissenyat un joc al estil “trivial” en el que es podràn consolidar les nocions apreses durant la presentació.