Spread the love

L’Ajuntament de Xaló ha llançat la campanya de Nadal per al comerç del poble este dilluns 30 de novembre. Ha avançat així uns dies l’inici tradicional per a fomentar les compres en un any marcat per la pandèmia de la Covid-19 i en que este sector s’ha vist tan afectat.

En la campanya d’enguany, que acabarà la vespra de Reis, el protagonista és l’agraïment. Amb el títol de “Este Nadal, tu eres el regal” la Regidoria de Comerç vol agrair als xaloners i les xaloneres que compren als comerços del poble. Per això s’han instal·lat en totes les tendes i també en locals d’hostaleria uns displays amb la paraula gràcies. Eixa paraula anirà fent-se més visible amb el pas dels dies amb les enganxines amb el nom de cada client que s’hi apegaran. A cada compra, el client podrà posar una enganxina amb el seu nom.

Campanya comerç Xaló

Hem volgut que hi haja un vincle molt gran entre el veïnat i el comerç en un any en què és fonamental que ens ajudem els uns als altres”, ha explicat la regidora de Comerç, Lore Blasco, qui ha afegit: “que deixes el teu nom en la tenda és un gest ben bonic d’agraïment”.

I per a seguir amb l’agraïment, els mateixos comerços de la mà de l’ajuntament tornaran estos gestos en forma de premis. Uns premis que enguany s’incrementen en 500 euros més. D’esta manera hi haurà un gran premi de 500€ i 10 més de 100 euros. Tots a gastar en el comerç de Xaló. Per a participar en el sorteig cal fer compres d’un mínim de 50€ en total. El sorteig dels premis se celebrarà el dia 8 de gener de 2021.