Spread the love

Tornen els bons al comerç de Xaló, ara per Pasqua. Per cada bo de 10€ que adquirisques, pots comprar per valor de 20€. El màxim de bons per persona són 5 amb la qual cosa pagant 50€ pots comprar per valor de 100€.

Com a novetat, una d’estes cinc compres haurà ser obligatòriament en un dels comerços del Centre Històric (la zona destacada en la imatge) per tal d’afavorir el moviment en els establiments d’esta zona, ha explicat el regidor de Foment Econòmic, Vicent Juan.

Mapa centre històric

Dilluns 27 i dimarts 28 de març es repartiran exclusivament els bons a les persones majors de 65 anys en horari de 8 a 14 hores al Saló d’actes de l’ajuntament. I la resta de dies, fins a l’acabament d’existències, en el mateix horari per a la resta de la població empadronada a Xaló major de 18 anys. També els majors de 65 que no puguen anar dilluns o dimarts.

Les compres amb els bons s’han de fer entre l’1 d’abril i el 2 de maig, ambdós inclosos. I com les anteriors ocasions, els requisits per a poder obtindre’l és estar empadronat a Xaló amb anterioritat al 31 de desembre de 2022 i continuar estant-ho fins al 31 de maig de 2023 i no tindre deutes pendents amb SUMA i Hisenda.