Spread the love

El dissabte 2 març i el diumenge 10 de març l’Escola de Ciclisme Bèrnia-Xaló va visitar Chelva i Chiva aconseguint molts bons resultats en les categories de principiant i infantil per a l’Open BTT de la Comunitat Valenciana.

Chelva va celebrar el passat dissabte 2 de març les proves per a l’Open BTT d’Espanya. L’Escola de Ciclisme de Xaló va participar en la prova puntuable de Chelva per l’Open BTT de la Comunitat Valenciana amb molts bons resultats: Pere Fullana, que va participar en la categoria de principiant, va quedar en primer lloc tant a la prova de crono com a la cursa; Maria Mestre, també principiant, va quedar sisena a la prova de crono i cinquena a la cursa; i, Miquel Sifre, en la categoria d’infantil, va quedar primer a la prova de crono i sisé a la cursa.

Pel que fa a la cita d’este passat diumenge, 10 de març, a Chiva, Pere Fullana repeteix primera posició al pòdium, a la categoria de principiant. Maria Mestre va quedar sisena, també com a principiant. I Miquel Sifre cinqué a la categoria d’infantil.

La pròxima cita de l’Open BTT serà a Cofrents. Però, abans, este dissabte 17 de març l’Escola de Ciclisme Bèrnia-Xaló participarà a la primera cursa de carretera que se celebra a Benissa.

També recordar-vos que el pròxim 30 de març se celebrarà a Xaló el V Trofeu BTT d’Escoles Xaló. Les categories participant són Prebenjamins (2012-2011), Benjamins (2010-2009), Alevins (2008-2007), Infantils (2006-2005), Cadets (2004-2003) i Juvenils (2002-2001). Podeu incriure-vos al següent email: esports@xalo.org.