Spread the love
? Informació sobre la crisi del coronavirus a #Xaló
 
La Junta de govern de l’Ajuntament de Xaló s’ha reunit este matí de forma telemàtica i ha acordat les següents mesures extraordinàries, recollides en este Decret d’Alcaldia:
 
? PERSONAL DE L’AJUNTAMENT
 
? Es decreta el tancament de l’accés al públic en general de l’ajuntament. Podeu contactar per telèfon, correu electrònic, xarxes socials o l’aplicació Batega Xaló.
 
? El personal no imprescindible per al funcionament administratiu i tècnic funcionarà per teletreball. A la resta se li redueix la jornada un 50% i s’alternarà la seua assitència per evitar fer coincidir en el lloc de treball a diverses persones.
 
✒️ Se suspenen les proves selectives d’operari i conserge.
 
? SERVEIS BÀSICS
 
Es mantindrà el servei de recollida porta a porta amb les mateixes condicions de reciclatge per dies, tot extremant les mesures de seguretat dels operaris.
 
? Es decreta el tancament de l’ecoparc al públic.
 
? Es manté la rutina d’activitat en serveis mínims a fi de mantindre la resta de serveis en condicions, en especial el de l’aigua potable.
 
? Se suspén la neteja dels espais públics tancats i es reprendrà de forma intensa per desinfectar les instal·lacions dies abans de reobrir-los.
 
REORGANITZACIÓ DE L’OFERTA MUNICIPAL D’ACTIVITATS
 
? L’escola de música mantindrà la seua activitat a distància. Es revisarà l’adaptació de les classes a distància. El mes de març només es cobrarà el 50% de la quota als matriculats i matriculades. Si la situació continua, es mantindrà també la bonificació al 50%.
 
?? Les quotes d’activitats que han quedat anul·lades, com el gimnàs, no es cobraran.
 
? S’habiliten vies de contacte per informar sobre possibles situacions de desabastiment de productes de primera necessitat de persones d’especial risc o amb altres dificultats d’accés. (966480101 / info@xalo.org / xarxes socials i APP).
 
?? A més dels recursos municipals s’habilita una base de dades de voluntaris per col·laborar en emergències per si fora necessària (envieu correu electrònic amb les vostres dades a info@xalo.org).
 
Xalónia queda ajornada. Es decidirà nova data quan la situació estiga sota control.
 
Queden anul·lades totes les activats vinculades a la Setmana Santa
 
⛹? S’habilita un espai específic de programació diària d’activitats esportives a diferents nivells a través dels canals de comunicació de l’ajuntament.
 
PIMES
 
Es decreta la bonificació de les taxes municipals al comerços afectats per tancament. La bonificació implica el no pagament de taxes municipals mentre dure l’Estat d’alarma que serà assumit per l’ajuntament i es durà a terme una vegada la situació estiga controlada.