Spread the love

Xaló enceta l’estiu oficialment amb l’obertura de la piscina municipal completament reformada i aposta per continuar centrant-se en la qualitat dels espais públics per a tota la família.

Les instal·lacions lúdiques estan obertes de 15-20h del 22 al 30 de juny, de 10-20h entre d’1 de juliol i el 15 d’agost i de 15-20h del 16 d’agost al 31 d’agost. L’entrada té un cost d’1’5 euros i l’abonament un cost de 75 euros.

El pressupost d’adjudicació de la piscina, valorat en quasi 145.000 euros, s’emmarca dins d’una sèrie d’intervencions destinades a mantenir i renovar la infraestructura de Xaló, com la remodelació del parc del passeig dels Agermanaments, al temps que es creen nous projectes, com ara el de desenvolupament de la nova Aula de Cultura.

L’evolució urbanística de Xaló continua centrant-se en donar valor als espais públics. L’ajuntament continua la millora el servei de la piscina amb la reforma de la piscina principal que inclou la reducció de la fondària i el canvi al sistema desbordant. Les obres de millora de la piscina principal exterior d’ús lúdic contribueixen al bon funcionament dels programes de natació de xiquets i xiquetes i persones adultes i tenen com a objectiu millores d’usabilitat i un increment de la seguretat de la piscina. Aquesta intervenció se suma a la creació d’una nova piscina adjacent per als més menuts al 2014.

La piscina municipal de Xaló constitueix a més un espai educatiu per grans i menuts durant els mesos més calorosos. Allà se celebren cursos de natació per xiquets i xiquetes, així com per persones adultes, a més d’aquagym. Les instal·lacions se situen al camí del Riurau, a pocs metres de la nova oficina de turisme Vall de Pop i el tradicional Passeig de la Xopada, on se celebra el tradicional ‘Rastro’ cada dissabte.