Spread the love

La línia d’ajudes aprovada per l’Ajuntament de Xaló per a fer front a la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19, que se suma a unes altres subvencions, arribarà a un total de 38 comerços i autònoms del poble.

Estos dies s’han resolt per part del consistori les sol·lituds presentades. Hi havia dos partides consignades: 20.000 euros per part de l’ajuntament xaloner i uns altres 20.000 euros de mà de la Diputació d’Alacant. Tots els comerços, empreses i autònoms que ha optat a les ajudes finalment les rebran.

Al respecte, la regidora de Comerç, Lore Blasco, ha comentat que “per a nosaltres és molt important que tantes xicotetes empreses, comerços i autònoms hagen pogut accedir a les ajudes”. Segons la responsable de l’àrea “moltes voltes esta classe d’empreses tenen problemes per accedir a subvencions i en este cas l’ajuntament ha facilitat els tràmits el màxim possible per tal de que el major nombre de sol·licitants les pogueren obtindre”.

Sobre els terminis de pagament de l’ajuda, la regidoria ha comentat que “nosaltres confiem que en poc de temps comencen a arribar els diners als beneficiaris”.