Spread the love

L’emblemàtic parc situat al Passeig dels Agermanaments, una extensió de la tradicional ‘xopada’ que voreja el riu Xaló es renova per millorar un excel·lent espai lúdic i familiar i dinamitzar la oferta turística familiar del municipi

El pressupost de reforma del parc, valorat en 23.000 euros, s’emmarca dins d’una sèrie d’intervencions destinades a complementar l’oferta de qualitat d’espais públics per a tota la família

Xaló continua centrant-se en donar valor als espais públics. En aquesta ocasió se centra en millorar les zones verdes del municipi. Mitjançant la inversió sostenible repartida per efectes poblacionals, el consistori ha desenvolupat accions de millora del parc, que inclouen la renovació del material lúdic per a xiquets i el canvi sol de cautxú que per donar seguretat a la zona de jocs infantils del Parc.

El parc se situa al passeig dels Agermanaments, a pocs metres de la piscina municipal i de la nova oficina de turisme i el tradicional Passeig de la Xopada, on se celebra el tradicional ‘Rastro’ cada dissabte. Es preveu la seua inauguració en les pròximes setmanes.

La proposta se suma a altres inversions per mantenir i millorar espais ja existents al municipi, com ara els 60.000 euros d’inversió al parc natural del Tassolet o els prop de 150.000 euros a la piscina municipal. El proper mes d’abril Xaló té intenció de fer públic el projecte de remodelació i posada en valor de l’antic Molí del municipi, un projecte valorat en 700.000 euros i que Xaló persegueix des de l’any 2006.