Spread the love

L’Ajuntament de Xaló ha creat un espai virtual especial en l’aplicació Batega Xaló dedicat al confimanent provocat pel coronavirus. Es tracta d’un espai destinat a tot el veïnat a fi d’informar, entretindre i educar.

Per una banda, hi ha un apartat en què es poden consultar tots els comunicats que emet el consistori amb informació relativa a la crisi sanitària provocada pel Covid-19: tramitació d’ajudes, mesures extraordinàries…

Taller de memòria

Pel que fa als majors, és important transmetre a la ciutadania que en esta secció poden trobar el Taller de memòria, una activitat que fins al Decret d’alarma es feia presencialment i tenia molt bona acollida per les persones grans del poble. És molt recomanable que els fills i els nets ajuden els majors a seguir amb el taller a través de l’aplicació.

Educació online

Adreçades als menuts i adolescents hi ha vàries seccions. En primer lloc, està “Educacióon line”, on hi ha molts recursos digitals per a que els més joves puguen continuar amb l’aprenentatge des de casa. Però com que distraure’s també es fonamental, en la secció “Entreteniment per a menuts” trobarem diferents “racons” sobre música, cuina, contes o manualitats.

Per al públic en general, tant majors com menuts i adults tenen l’oportunitat de llegir milers de llibres en la “Biblioteca digital mundial” i gaudir de desenes d’obres de teatre en la secció “Teatroteca”.

Un repte per a compartir

La secció “Challenge” té com a objectiu fomentar la participació de veïnat a través de diversos reptes que es poden compartir en les xarxes socials amb l’etiqueta #Xalóacasa.

Esta categoria especial creada en l’aplicació Batega Xaló és dinàmica i cada dia aniran afegint-se continguts en cadascuna de les seccions.