Spread the love

Este curs escolar que acaba de començar, l’Ajuntament de Xaló ha realitzat millores en el parc de l’escola d’infantil, en la qual també s’ha reformat el menjador per tal de que els xiquets i les xiquetes disposen d’un espai més adequat.

A més, la Regidoria d’Educació manté este curs la gratuïtat de les classes extraescolars de psicomotricitat i mulitiesport. I també subvencionarà el projecte d’innovació educativa “El Caleidoscopio”. Un projecte l’objectiu del qual es que l’alumnat aprenga a programar un robot.

Així mateix, Xaló també seguirà col.laborant en el projecte de les eco-escoles, en què es pretén crear xarxa, connectar escoles i transmetre valors de solidaritat i sostenibilitat mediambiental, i en el foment del reciclatge amb la instal·lació de noves paperes en el centre educatiu. També es manté la línia d’ajuda a material escolar a infantil.

Des de la regidoria han volgut remarcar que a hores d’ara la inversió més gran, no només d’Educació sinó de tot l’Ajuntament de Xaló, és l’execució de les infraestructures necessàries per a la futura escola-institut.