Spread the love

El dissabte 28 i el diumenge 29 hi haurà activitats esportives i físiques i proves mèdiques destinades a promoure hàbits de vida saludables entre la població

L’Ajuntament de Xaló ha organitat el dies 28 i 29 de setembre el Cap de setmana del cor i la mobilitat amb la col·laboració del Club Ciclista, el Club de Muntanya i el Club d’Atletisme i la participació de Farmàcia Xaló i els festers de sant Doménec 2020.

L’objectiu d’este cap de setmana que estarà farcit d’activitats esportives i físiques “és promoure hàbits de vida saludables entre la població”, segons ha explicat la regidora de Sanitat, Lara Avellà.

Dissabte començaran les activitats a les 10 hores amb una gran exhibició de l’Escola de pilota en què podran participar tots els xiquets i xiquetes que vulguen. A continuació hi haurà un esmorzar saludable per a tots els participants. A les 12 h gaudirem d’un contacontes i després de dinar, a les 16:30 h, el Club Ciclista ha organitza un circuit i volta en bicicleta pel poble. Tot seguit, a les 18 hores, serà el torn per als que vulguen aprendre a escalar de la mà del Club de Muntanya, al Rocòdrom. El dia acabarà amb un sopar popular de recapte.

Mentres que el diumenge 29 el dia arrancarà amb una caminata del colesterol per a totes les edats, organitzada pel Club d’Atletisme. A les 10:30 reprendrem forces amb un esmorzar saludable. Tot seguit hi haurà una de les activitats més divertides del cap de setmana. Es tracta d’una gimcana per parelles a la qual cal inscriure’s (informació en el cartell adjunt) i després una altra gimcana per a totes les edats.

Control del colesterol

Com que un dels objectius d’este cap de setmana és “fer vore a la gent qué és fonamental tindre una bona salut”, ha destacat la regidora, a les 11:30 hores es faran proves de colesterol (control de la tensió arterial, el sucre i els triglicèrids).

Per acabar este Cap de setmana del cor i la mobilitat a les 14 hores hi haurà una paella popular a càrrec dels festers de sant Doménec 2020 i després, a les 15 h, ball amb la Gran Babylon per a concloure la jornada.

Dos dies per a que tothom s’anime a moure’s a Xaló. Ací teniu tota la programació.