Spread the love

L’onzena edició de Xalònia es celebrarà el cap de setmana que ve. Dos dies, 6 i 7 de maig, en què la capital de la Vall de Pop oferirà tot un seguit d’activitats i actuacions destinades a passar-ho bé i reivindicar “Allò que ens fa ser poble”. Amb este festival, molt consolidat ja amb les seues deu edicions passades, l’Ajuntament de Xaló ha creat un aparador per mostrar la seua cultura, tradicions, gastronomia, oferta lúdica i comercial i tot allò que configura els recursos turístics de la població.

Una de les actuacions més destacades serà la de la cantant Dàmaris Gelabert, coneguda per les seues canços adreçades al públic infantil i que formen part del dia a dia de les escoles i les cases de molts xiquets i xiquetes. Mentres que el diumenge disfrutarem amb l’espectacle de canço tradicional valenciana del sempre sorprenent Pep Gimeno “Botifarra”. Tampoc faltarà la nit de rock el dissabte per la nit, amb un cartell amb Dakidarria, Kela, Homo No Sapiens i el grup local Kinperkal.

A banda de les actuacions, els visitants de Xalónia no es poden perdre els events que es celebren paralel·lament com són la Festa del vi i la picaeta, Xaló Obert i el Mercat de la Terra. Una oferta fantàstica per a menjar, beure i comprar.

Com en la resta de les edicions, les muixarangues animaran el recorregut de la gent per Xaló així com els sons de la Banda de Música de Xaló, l’Agrupació Festival Band, la Bandeta juvenil de Xaló i la Batucada Colp i Repic.

A continuació teniu la programació detallada:

DISSABTE 6

10.30H INAGURACIÓ DE XALÓNIA AMB EL PASACARRER DE LA BANDETA JUVENIL DE XALÓ.

11.00H ACTUACIÓ DE MAGIA A PROP I TALLER DE MAGIA PER MAGIC FRANCIS

11.45H ESPECTACLE DÀMARIS GELABERT

15.00H XALÓNIA A RITME DE LA BATUCADA COLP I REPIC.

16.00 A 20.00H ACTIVITAT ARTÍSTICA, MURAL INTERACTIU. DEIXA LA TEUA PETJADA DURANT XALÒNIA, PASSEIG AGERMANAMENTS. TOT ALLÒ QUE ENS FA SER POBLE. PER: LOIS JANSEN

18.00H TROBADA DE CASTELLERS I MUIXERANGA. MUIXERANGA DE SEGÁRIA I CASTELLERS DE TERRASSA.

19.00H MÚSICA EN VIU A CÀRREC DE L’AGRUPACIÓ FESTIVAL BAND DE XALÓ

20.00H ACTUACIÓ DJ JUANHER ENVERSIÓ “THE CLASSICS”

22.00H ACTUACIÓ GRUP DE MÚSICA ELECTRÓNICA DE XALÓ “STETICA”

23.00H NIT DE ROCK: DAKIDARRIA, KELA, HOMO NO SAPIENS, KINPERCAL

DIUMENGE 7

10.00H PASSACARRER BANDA DE MÚSICA DE XALÓ.

10.00H TALLER D’AERÒBIC I ZUMBA PER A TOTES LES EDATS, PER LUISA RUÍZ

11.00H ACTUACIÓ DEL GRUP DE DANCES LA MURTA-MANOLITA CASTELLS

11.00 A 14.00H ACTIVITAT ARTÍSTICA, MURAL INTERACTIU. DEIXA LA TEUA PETJADA DURANT XALÒNIA, PASSEIG AGERMANAMENTS. TOT ALLÒ QUE ENS FA SER POBLE. PER: LOIS JANSEN

11:00H TAST DE VINS

12.00H ESPECTACLE PEP GIMENO BOTIFARRA

16.00H CLOENDA XALÓNIA AMB L’ACTUACIÓ DJ ERNESTO DEEP & @ALFREDORBSAX