Spread the love

El poliesportiu municipal de Xaló compta amb una nova sala multiusos. Es tracta d’un espai que complementa les instal·lacions esportives de què disposa el municipi xaloner. Amb esta nova sala multiusos l’Ajuntament de Xaló podrà oferir activitats com ara ioga, pilates, classes de ball (salsa, bachata, merengue…) step, aeròbic…

Al respecte, la regidora d’Esports, Sara Tro Jorro, “amb esta nova sala podrem oferir activitats que abans teníem difícil programar i per a les quals existeix una demanda per part del veïnat”. Sobre l’obra executada, la regidora ha volgut subratllar que “estem satisfetes perquè els terminis s’han complit i disposem de la sala per a la nova programació d’este curs”. Per acabar, Tro ha animat tota la gent que vulga a participar en les activitats d’esport i salut que tindran lloc a la nova sala.

Nocturna

El cost de la obra ha ascendit a 70.000€ i ha estat executada per l’empresa Salvador Berenguer Molines. I és una subvenció de la Diputació dins del Pla +Cerca 2022 de la Diputació d’Alacant.