Spread the love

El passat divendres es disputava a Xaló l’última jornada de la fase regular del IV Circuit La Bolata a la modalitat de llargues i per tant, quedava clar també el quadre de semifinals.

A primera hora la partida va tindre lloc el xoc entre Relleu i Parcent, on els de la Marina Alta perdien la seua primera partida del campionat, i de quina manera, 2 a 10 davant els de Relleu, que asseguraven així, amb estos tres punts, el seu accés a les semifinals. Parcent ja era, abans d’aquesta jornada, matemàticament primer de grup. Este resultat deixava en una situació molt delicada a l’equip de Benidorm, que jugava a les 12.00h davant la formació de Sella. Benidorm, aixó sí, depenia de sí mateix, però necessitava aleshores, guanyar, i afrontava el seu partit vital en una situació delicada. A la fí, resolvia la seua partida amb un 10 a 5 que també el classificava, com a segon, per a les semifinals. Sella també havia aconseguit la seua classificació en l’anterior jornada, i finalment passarà a semifinals com a quart classificat. Les dos partides matinals deixaven ja sense trascendència a la partida que s’havia de disputar de vesprada, i que enfrontava a Xixona i a Murla. Murla, abans de començar la jornada tenia possibilitats, però els triomfs de Relleu i Benidorm ja el deixaven fora, finalment, soles amb un punt menys que Sella. Xixona ja havia quedat sense opcions en anteriors jornades. Finalment, els de Murla posaven un bon segell final guanyant 10 a 2 a l’equip torroner.

Ara per davant, l’activitat continuarà a Relleu, amb la disputa de les semifinals, el pròxim diumenge dia 15 de desembre amb este programa:

10.00h. Exhibició juvenil

12.00h. Semifinal entre Parcent i Sella

15.00h. Semifinal entre Benidorm i Relleu