Spread the love

Les obres, que ja han començat, milloraran els vestidors i els lavabos. A més a més, també s’adequarà la zona de dutxes del pavelló menut del poliesportiu. En total d’invertiran 83.000 euros en estes actuacions que se sumen a les intervencions ja finalitzades de remodelació integral de la pisicina i a la construcció d’una piscina infantil.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Xaló ha iniciat les obres de rehabilitació que comportaran la millora dels vestidors de la piscina municipal de Xaló. A més a més, també remodelaran les dutxes del pavelló menut del poliesportiu. El cost total d’estes obres de remodelació serà de 83.000 euros.

Les obres de rehabilitació s’han iniciat a la piscina municipal per la part dels vestidors. Els materials amb els quals estaven construïts, com la fusta, a la llarga eren poc resistents a l’aigua i això ha originat la seua degradació. Per tant, urgia l’adequament de les instal·lacions amb materials més duradors com l’alumini. Els vestuaris es van construir fa més de 30 anys, i la seua situación era ja insostenible.

D’altra banda, una altra carència era que els lavabos de la piscina municipal no estaven adaptats per a minusvàlids. Per això, una altra de les actuacions importants serà fer accessibles estes instal·lacions.

Alex Seguí ha destacat que esta actuació completa el pla de milllora de la piscina municipals: “Es tractava d’aconseguir en quatre anys retornar a la vida l’espai de la piscina i ho hem aconseguit, primer construint una nova piscina infantil, després reformant la piscina gran i ara amb l’obra de rehabilitació dels vestuaris i accessibilitat”.

El pavelló menut del poliesportiu de Xaló, que és utilitzat per distintes associacions esportives i on s’ubiquen el nou rocòdrom, el tatami i el gimnàs, també necessitava una adequació de les dutxes.

Es preveu que les obres a la piscina estiguen finalitzades a la primavera abans de l’obertura al públic de la piscina municipal.