Spread the love

En el plenari celebrat esta setmana, l’alcalde de Xaló per quarta legislatura consecutiva, Joan Miquel Garcés, va anunciar les delegacions que ostentaran els set regidors i regidors del grup municipal Compromís. En les passades eleccions municipals este partit va obtindre la majoria absoluta amb set representants per dos del PSOE i també dos del Partido Popular.

El repartiment de regidories dins de l’equip de govern de l’Ajuntament de Xaló i les tinences d’alcaldia queden de la següent manera:

  • -Joan Miquel Garcés Font: Alcaldia, Residus solids, Règim intern, Turisme, Residents, Obres i Serveis, Urbanisme i sostenibilitat i la resta de competències.
  • -Lorena Blasco i Sánchez: Primera tinent d’alcalde, Serveis, Festes, Feminisme i diversitat i Comunicació.
  • -Ferran Vila Vives, que és l’únic regidor nou en el grup municipal de Compromís: Segon tinent d’alcalde, Cultura i Comerç.
  • -Lara Avellà Terenti: Tercera tinent d’alcalde, Serveis Socials, Gent gran, Sanitat, Agricultura i Policia local.
  • -Sara Tro Jorro: Esports. Esta delegació inclou la gestió i manteniment de totes les instal·lacions esportives amb què compta el municipi.
  • -Gerard Fullana i Martínez, qui també és diputat a les Corts Valencianes per Compromís: Servei públic d’abastiment d’aigües, Patrimoni històric i Museu.
  • -Eugenia Mestre Monserrat: Educació pública, Infància i Joventut. En esta delegació estan incloses també la gestió de l’Escola Municipal de Música i l’organització de l’Escola d’Estiu.

Així mateix durant el plenari també van prendre posessió dels càrrecs electes els regidors i regidors del Partido Popular i PSOE, que ho són tots per primera vegada: els socialistes Juan Bautista Terentí Vives i Antonia Fullana Fullana i els populars Bartolomé Montserrat Ausina i Jose Óscar Puig Femenía.

Pel que fa als portaveus dels grups són: Lara Avellà, per Compromís; Juan Bautista Terentí, pel PSOE; i Bartolomé Montserrat, pel Partido Popular.