Spread the love

Hi ha fins a cinc modalitats com gimnàstica, pilates, yoga o GAP, destinades a diferents grups d’edats

L’Ajuntament de Xaló ha comunicat l’oferta pública d’activitats esportives per al curs que comença ara. Una oferta que enguany aplega fins a cinc modalitats i van destinades als diferents grups d’edat de la població.

Per una banda, hi ha la gimnàstica per a gent gran, en què hi ha dos opcions: manteniment (dilluns i dimecres de 10 a 11 hores) o geriatria (dilluns i dimecres d’11 a 12 h). Estes s’impartiran al Centre Social. “Que la gent gran faça alguna classe d’activitat esportiva és fonamental per a la seua salut i nosaltres els volem donar totes les facilitats possibles”, ha destacat el regidor d’Esport, Vicent Caselles.

Per una altra banda, els xaloners i les xaloneres també tenen l’oportunitat de practicar pilates (dilluns i dimecres de 19 a 20 i de 20 a 21 h i dimarts i dijous de 19 a 20 h al Centre Social) així com yoga (a l’Ajuntament els dilluns i els dijous de 19:30 a 20:30 h).

Una altra activitat inclosa enguany en l’oferta pública és G.A.P. En este cas serà en horari de matí (de 9 a 10 hores) els dilluns i els dimecres, al Centre Social.

Per últim, el regidor d’Esports ha explicat que també hi ha la possibilitat de fer ús del gimnàs municipal, que està al pavelló multiesport en horari de 17 a 21 hores.

Caselles ha animat els veïnes i les veïnes a participar en alguna d’estes activiats per a les quals és necessari inscriure’s i portar a l’Ajunament domicilització bancària (1).