Spread the love

El dimecres hi haurà actes destinats als xiquets però també recorreguts poètics i actuacions musicals per a tots els públics

La Regidoria de Cultura ha organitzat tota una sèrie d’actes per a este dimecres a fi de celebrar el 9 d’octubre. De fet, ja hi ha oberta una exposició al Museu etnològic que porta com a títol “L’art com a sistema alternatiu de comunicació” i estarà oberta fins el dissabte 12 d’octubre. La mostra ha sigut realitzada per cinc alumnes del col·legi públic i l’educadora Pilar. L’objectiu d’este projecte és augmentar l’autoestima i potenciar la motivació.

9 d'octubre a Xaló

Pel que fa el dia 9 d’octubre, la celebració de la diada dels valencians i les valencianes començarà a les 11:30 hores amb el taller infantil “Pintem les parets del nostre parc”, que tindrà lloc al parc del carrer sant Antoni. A les 12 h. hi haurà un recorregut poètic i artístic sobre autors valencians, amb eixida al poliesportiu. Este intens matí conclourà a les 13 h. amb el contacontes “Joan Ratot” d’Enric Valor, a la Plaça Major.

A migdia, el 9 d’octubre continuarà a Xaló amb el dinar oferit pels festers d’agost de l’any 2020 a la Plaça Major. El menjar serà de barbacoa. La fi de festa serà de la mà de Carraixet, que actuaran a la mateixa plaça a partir de les 16 hores.

Al respecte de la programació, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Xaló, Alexandra Font, ha destacat que “hem preparat una diada en què hi ha entreteniment per als més menuts però també per als majors, sempre tenint en compte que es tracta d’un dia per a posar en valor la cultura del nostre territori”.