Spread the love

El Conseller Climent anuncia l’estudi de la col·laboració en diversos projectes clau per al comerç de Xaló

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball va visitar Xaló ahir 10 d’octubre per estudiar elements importants per potenciar a un model econòmic sostenible basat en els recursos propis del territori

De la visita destaquen l’inici de les conversacions per recollir ajudes per que la Cooperativa de Xaló, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat pogués estudiar obrir una Almàssera, un espai de producció de oli de Xaló, un element que ajudaria molt a recuperar conreus que ara d’alguna manera estan abandonant-se i que d’alguna manera seria un element de treball i de potenciació de l’agricultura tradicional de Xaló.

A més, l’equip de govern de Xaló realitzarà reunions conjuntes amb la Cooperativa de Xaló i la Directora d’Internacionalització de la Generalitat per potenciar les exportacions del Celler o ‘Cooperativa’, que en este moment està al 5%, i estudiar el potencial d’incrementar aquest percentatge a llarg termini.

Tanmateix, el Conseller s’ha compromès amb l’empresa POINT a seguir potenciant la Fira del Moble, una fira que va desaparèixer en l’últim any del govern el Partit Popular de la Generalitat i que ara s’ha tornat a realitzar. Els directius de POINT van agrair aquest gest tan important per a la seua indústria. La Generalitat per tant visita Xaló per estudiar elements importants per a l’economia del municipi.

Vos deixem algunes fotos de la visita: