Spread the love

L’Ajuntament de Xaló ha començat esta setmana les obres de millora del poliesportiu. Uns treballs als quals el consistori destinarà enguany 70.000 euros. En concret van a reformar-se el gimnàs municipal i també es faran millores al pavelló.

En el cas del gimnàs, es renovaran les màquines, s’ampliarà la zona de musculació i es canviarà el paviment. L’objectiu és que garantir el correcte desenvolupament de totes les activitats esportives per parts d’hòmens i dones ja que fins ara la maquinària no era molt adequada per a les fèmines. Segons ha explicat el regidor d’Esports, Vicent Caselles, “això era una demanda del veïnat, que el gimnás tinguera màquines aptes per a tots els públics ,i ara ho farem possible”. A més, es crearà una zona d’usos múltiples per fer activitats dirigides. En el mateix gimnàs, també es pintaran i es milloraran les dutxes dels vestidors.

Pel que fa al pavelló, s’instal·laran banquetes en les graderies, s’habilitarà la instal·lació per a que es puga practicar voley i es renovarà la cristalera amb la finalitat de que permeta una correcta ventilació amb finestres oscil·lants.