Spread the love

L’Ajuntament de Xaló, davant l’extensió del virus Covid-19 (Coronavirus), de manera preventiva i aplicant les recomanacions que la Direcció de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana i el Govern de l’Estat, ha decidit adoptar les següents mesures per reduir els riscs de propagació de la pandèmia i protegir als grups especialment vulnerables:

➡️ Suspendre o ajornar tots els actes organitzats per l’Ajuntament des de hui 12 de març fins al dia 26 de març (en eixa data es valorarà novament la situació). Se suspenen o ajornen tots els actes públics i esdeveniments socials i culturals que tinguen lloc tant a l’aire lliure com en recintes tancats i que siguen organitzats per l’Ajuntament de Xaló. També qualsevol acte grupal d’associacions privades en dependències municipals. S’inclou el rastre, el mercat de la terra i el mercat dels dimarts.

➡️ Queden rebocades, per tant, totes les cessions ordinàries d’ús d’instal.lacions municipals.

➡️ Aquesta suspensió inclou totes les activitats culturals i esportives, les de les Escoles Esportives Municipals, els entrenaments i la participació en competicions esportives de qualsevol àmbit, fins al 26 de març. Es tancaran també les instal.lacions esportives.

➡️ Igualment queden suspeses les activitats que imparteix la Regidoria del
Major (gimnàstica i taller de memòria per a majors), així com totes les activitats al Centre Social, fins a nova ordre. També es tancarà la biblioteca, el museu municipal i l’escola de música.

➡️ Les instal.lacions de gestió administrativa de l’ajuntament es mantindrà en horari habitual tot i que demanem que en els propers 15 dies només s’acudisca en cas d’estricta necessitat. Es prega usar preferentment els canals digitals de contacte: telèfon (966480101), correu electrònic (info@xalo.org), xarxes socials i l’aplicació Batega Xaló.

➡️ L’Ajuntament de Xaló fa una crida a entitats privades a suspendre activitats grupals de qualsevol tipus. Demana que s’obtinga informació per vies oficials i un comportament responsable de la ciutadania. En este sentit, es recorden les recomanacions de la Conselleria de Sanitat:

➡️ Recordem que la Conselleria d’Educació ha informat que queden suspeses les classes en el centres educatius des del dilluns que ve dia 16 fins a nova ordre.

 Si no té símptomes:
– Evite visites a col.lectius de risc.
– Faça vida normal evitant els desplaçaments.
– Llave’s les mans ben sovint i cobrisca nas i boca, amb un mocador d’un sol ús, en tossir o esternudar.

 Si té símptomes:
Si apareixen símptomes com febra, tos o falta d’aire quede’s a la seua residència habitual, evite contactes directes amb altres persones i cride al 900 300 555 pera què valoren la seua situació.