Spread the love

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Xaló i la Comissió de les Festes de Sant Doménec o d’Agost han acordat ajornar les festes d’enguany a 2021. L’acord ha tingut lloc en una reunió telemàtica i vol ser una mesura de precaució per a la salut pública de la població. Les aglomeracions de gent és el més habitual en les festes i ara no són viables.

Segons ha explicat la regidora de Festes, Lore Blasco, “alhora també hem mantingut una reunió amb la Comissió de Festes de l’any que ve, integrada per gent de 17 anys, i han estat d’acord en l’ajornament”. Com a conseqüència d’esta decisió, a partir de 2021 els profesters en comptes de tindre 17 anys en tindran sempre 18, ha detallat Blasco.

Sobre la subvenció municipal que es concedeix a este festes, la regidora ha anunciat que part d’ella es destinarà a xicotet comerç, autònoms i pimes de Xaló que s’hagen vist afectades per la crisi del coronavirus.

Les Festes d’Octubre

La celebració de les altres festes de Xaló, les d’Octubre o de la Mare de Déu Pobra, també està sobre la taula. Al respecte, la regidora ha explicat que “som conscients de l’any tan complicat que estem vivint; però si podem celebrar estes festes, tindran tot el suport de l’ajuntament”.