Spread the love

L’ajuntament de Xaló ha realitzat el projecte, que ha tingut un cost de 15.000 euros, de la mà de l’associació del Grup de Muntanya del poble (GMX). El rocòdrom indoor, que permet la pràctica de l’escalada, s’ha instal·lat al pavelló cobert del poliesportiu del poble.

 

L’Ajuntament de Xaló i el Grup de Muntanya del poble han construït un rocòdrom indoor al poliesportiu del poble. Des dels seus inicis, el Grup de Muntanya de Xaló (GMX), venia reclamant la disponibilitat d’un rocòdrom. Una instal·lació que permet la pràctica de l’escalada indoor i ajuda a crear escola al voltant d’este esport.

La posada en marxa del projecte es remunta a finals del 2018, quan totes les associacions que ocupen el pavelló menut del poliesportiu van acordar triar este lloc com a l’idoni per a la seua construcció. I ha sigut el propi GMX, amb el suport de l’Ajuntament de Xaló, el que ha construït el rocòdrom, que ja és pot utilitzar.

L’ús d’este espai es podrà fer per qualsevol persona baix la seua responsabilitat. Sempre amb reserva prèvia al vedel de les instal·lacions esportives amb l’horari de matí de 9:30 hores a 14.00h i de vesprada de 17.00h a 21.00h. L’ús del rocòdrom és gratuït per als socis del Grup de Muntanya de Xaló i de 5 euros per a la resta de al ciutadania. L’Ajuntament manté la política de gratuïtat de les instal·lacions en cas de formar part dels grups esportius del poble, tot potenciant la participació en l’associacionisme local. La intervenció ha tingut un cost de 15.000 euros.

Pròximament a les xarxes socials de l’ajuntament publicarem els cursos disponibles. De moment, qualsevol menor que utilitze les instal·lacions haurà de fer-ho amb la supervisió d’un adult o del monitor del rocòdrom. Els membres de GMX i els alumnes dels cursos tindran preferència d’ús sobre les persones que accedeixen a les instal·lacions de forma lliure.