Spread the love

Xaló disposa d’una nova pista poliesportiva a l’aire lliure per a la pràctica de molts esports ja que compta amb les mesures reglamentàries de futbol sala, handbol, voleibol i bàsquet. La pista, que està situada al costat del poliesportiu municipal i darrer del Centre social, suposa per a la regidora d’Esports, Sara Tro Jorro, una ampliació de l’oferta d’espais esportius públics de Xaló l’objectiu de la qual és que els xiquets i les xiquets puguen jugar allí lliurement.

Al respecte dels esports que es poden practicar, Tro ha afirmat que “el marcatge de les línies que s’han pintat segueix les normes de les respectives federacions” i per a poder jugar al futbol sala i l’handbol s’han han comprat porteries.

Unes altres millores han sigut la col·locació de xarxes de protecció a la zona de darrere de les porteries amb sis metres d’alçada a mode de parabalons. També s’han senyalitzat totes les línees que delimiten una pista de tennis i s’han instal.lat els postes i la xarxa per una pista de tennis sobre la pista poliesportiva.

D’esta manera, es donen per acabats tots estos treballs, que han sigut executats per l’Ajuntament de Xaló a través de l’empresa Sintra Aplicaciones y Servicios de Pintura S.L amb un pressupost de 75.999,99 €. I compten amb l’ajuda del “Projecte dotació d’una zona recreativa-lúdica a l’equipament cultural del centre social municipal”, dins de la convocatòria de subvencions del Plan+Cerca 2022 de la Diputació Provincial d’Alacant.